Minä

Pentti Kuurola webOlen valmistunut 1999 Oulun teknillisestä oppilaitoksesta LVI-insinööriksi ja vuonna  2016 Tampereen Teknillisestä yliopistosta diplomi-insinööriksi. Pääaineena opinnoissa LVI-/jäähdytystekniikka ja sivuaineena rakennustekniikka, korjausrakentaminen ja rakennuttaminen.

Olen toiminut LVIAJ-suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamistehtävissä valmistumisesta lähtien, lähes 20 vuoden ajan. Työssäni olen toiminut vaativien korjaus- ja uudiskohteiden LVIAJ-suunnittelutehtävissä eikä sisäilmakorjauskohteetkaan ole jääneet tuntemattomiksi. Myöskään LVI-asennustehtävät eivät ole täysin tuntemattoma. Toimin asiantuntijana Oulun kaupungin rakennusvalvonnan vaativien korjauskohteiden lausuntotyöryhmän LVI-asiantuntijajäsenenä.

Lisäksi olen toiminut sivutoimisena tuntiopettajana Oulun yliopistossa 11 vuoden ajan. Olen saavuttanut AA-luokan (FISE) ilmanvaihto-, vesi- ja viemärijärjestelmien suunnittelijapätevyyden. Lisäksi olen MOTIVA:n auktorisoima energiakatselmoija ja ylemmän tason energiatodistuksen laatija (ARA).

Suoritan HTT-tavarantarkastuksia seuraavissa Keskuskauppakamarin määrittelemissä ja hyväksymissä hyväksymisrymissä:

– 3.4. LVI-työt, – tarvikkeet ja –laitteet sekä LVI-järjestelmien kuntotarkastukset
3.6.1 Sisäilman fysikaaliset olot

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close